Over ons

Wat misschien nog belangrijker is dan het behandelen van uw gebit bij problemen, is het gezond houden van uw tanden en tandvlees. Zo hebben wij een preventieplan voor kinderen van 0 tot 18 jaar, waarbij zij op een doordachte en voorspelbare manier worden geholpen bij het verzorgen van hun gebit en het voorkomen van klachten. Ook bij volwassenen staan wij steeds klaar om te helpen met advies en preventieve behandelingen zoals gebitsreiniging.

In onze moderne praktijk werkt een aantal zeer gedreven tandartsen. Allen volgen zij voortdurend opleiding om zich verder te bekwamen in hun vakgebied. Dit is in Nederland niet verplicht, dus zeker bijzonder. 

De specialisaties van onze tandartsen omvatten orthodontie, parodontologie, implantologie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Daarnaast kunt u bij ons natuurlijk terecht voor alle reguliere behandelingen. Maak kennis met ons team

Adriaan Klitsie

Tuya van Dodewaard

Tuyaa Perenlejchantsan

A. Sari

Mesotherapie

Mende Baasanjav

Tandartsassistent

Wies Sitanala

Praktijkmanager

Tandarts

Orthodontie assistente

Tandarts

ADRES

Pieter Cornelisz Hooftstraat 116
1071 CD Amsterdam

T  020-4712866

E  info@pchooftclinic.nl

8:30 - 17:30 uur

8:30 - 17:30 uur

8:30 - 17:30 uur

8:30 - 17:30 uur

8:30 - 17:30 uur

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag
Zaterdag voor spoedgevallen

Zondag gesloten

Een tandartsenpraktijk of cosmetische kliniek waar u zich direct thuis voelt, wie wilt dat niet? Met eerlijke en duidelijke voorlichting en aandacht voor wat u bijzonder maakt. Op deze manier hebben wij elke dag plezier in ons werk... En dat voelt u.

© 2021