top of page

Over ons

Wat misschien nog belangrijker is dan het behandelen van uw gebit bij problemen, is het gezond houden van uw tanden en tandvlees. Zo hebben wij een preventieplan voor kinderen van 0 tot 18 jaar, waarbij zij op een doordachte en voorspelbare manier worden geholpen bij het verzorgen van hun gebit en het voorkomen van klachten. Ook bij volwassenen staan wij steeds klaar om te helpen met advies en preventieve behandelingen zoals gebitsreiniging.

In onze moderne praktijk werkt een aantal zeer gedreven tandartsen. Allen volgen zij voortdurend opleiding om zich verder te bekwamen in hun vakgebied. Dit is in Nederland niet verplicht, dus zeker bijzonder. 

De specialisaties van onze tandartsen omvatten orthodontie, parodontologie, implantologie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Daarnaast kunt u bij ons natuurlijk terecht voor alle reguliere behandelingen. dermatoloog haaruitval amsterdam kliniek voor cosmetische tandheelkunde tandheelkunde amsterdam kliniek haaruitval pcos haaruitval pc.hooftstraat amsterdam kindertandarts amsterdam

Maak kennis met ons team

adriaan_klitsie_klein.jpg

Adriaan Klitsie

Tandarts

a_sari_klein.jpg

A. Sari

Mesotherapie

tuya_van_dodewaard_klein.jpg

Tuya van Dodewaard

Tandarts

IMG_3004-e1492676359807.jpg

Mende Baasanjav

Tandartsassistent

tuyaa_perenlejchantsan_klein.jpg

Tuyaa Perenlejchantsan

Orthodontie assistente

IMG_3008-e1492677294511.jpg

Wies Sitanala

Praktijkmanager

bottom of page