top of page

Over ons

Wat misschien nog belangrijker is dan het behandelen van uw gebit bij problemen, is het gezond houden van uw tanden en tandvlees. Zo hebben wij een preventieplan voor kinderen van 0 tot 18 jaar, waarbij zij op een doordachte en voorspelbare manier worden geholpen bij het verzorgen van hun gebit en het voorkomen van klachten. Ook bij volwassenen staan wij steeds klaar om te helpen met advies en preventieve behandelingen zoals gebitsreiniging.

In onze moderne praktijk werkt een aantal zeer gedreven tandartsen. Allen volgen zij voortdurend opleiding om zich verder te bekwamen in hun vakgebied. Dit is in Nederland niet verplicht, dus zeker bijzonder. 

De specialisaties van onze tandartsen omvatten orthodontie, parodontologie, implantologie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Daarnaast kunt u bij ons natuurlijk terecht voor alle reguliere behandelingen. dermatoloog haaruitval amsterdam kliniek voor cosmetische tandheelkunde tandheelkunde amsterdam kliniek haaruitval pcos haaruitval pc.hooftstraat amsterdam kindertandarts amsterdam

Maak kennis met ons team

rond8.png

Ilonca Issa

Tandarts

rond3.png

Tuya van Dodewaard

Tandarts

rond7.png

Tuyaa Perenlejchantsan

Tandartsassistente

rond1.png

A. Sari

Mesotherapie

rond2.png

Mende Baasanjav

Tandartsassistent

rond4.png

Wies Sitanala

Praktijkmanager

zoi r inds.jpg

Zoï

Balie

rond5.png

Elanur Zeybekoglu

Mondhygiënist

bottom of page