Jij bent welkom bij Cool Kids Only in de PC Hooft Clinic zodra je eerste tandje doorbreekt. Al vanaf dat moment is het namelijk belangrijk om goed voor je gebit te zorgen, zodat het gezond en sterk blijft. Net als jij!

Cool Kids Only

Zodra je eerste tandjes verschijnen mogen mama en papa je dus meenemen naar de kliniek, bijvoorbeeld als zij zelf voor een controle moeten komen.

De tandarts legt je dan uit hoe je je gebit het beste kunt verzorgen. Dat gaat niet alleen over die paar minuutjes poetsen per dag, maar ook over wat je wanneer eet en drinkt. Zo zorgen we er samen voor dat je, bijvoorbeeld wanneer je mag snoepen, je tanden spaart. Zodat ze nog héél lang hun werk kunnen blijven doen.

Poetsen is belangrijk

Wist je dat het poetsen van doorkomende tandjes éxtra belangrijk is, omdat daar het glazuur nog niet sterk genoeg van is? Belangrijk dus om goed op te letten tijdens het poetsen en al je tanden genoeg aandacht te geven. Totdat je ongeveer 10 jaar bent, moeten je ouders eigenlijk nog even napoetsen nadat jij je best hebt gedaan, om te zorgen dat al je tanden echt schoon zijn. Wij kunnen je leren hoe je een ster wordt in poetsen, dan heb je je ouders er voor je het weet niet meer bij nodig ;).

Meer info over tandheelkunde voor kinderen...

Durf jij het aan?

ADRES

Pieter Cornelisz Hooftstraat 116
1071 CD Amsterdam

T  020-4712866

E  info@pchooftclinic.nl

8:30 - 17:30 uur

8:30 - 17:30 uur

8:30 - 17:30 uur

8:30 - 17:30 uur

8:30 - 17:30 uur

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag
Zaterdag voor spoedgevallen

Zondag gesloten

Een tandartsenpraktijk of cosmetische kliniek waar u zich direct thuis voelt, wie wilt dat niet? Met eerlijke en duidelijke voorlichting en aandacht voor wat u bijzonder maakt. Op deze manier hebben wij elke dag plezier in ons werk... En dat voelt u.

© 2019